Lyt til artiklen:

Første eksemplar af ny minigraver i Case-indpakning

00:00
Hastighed: ???x
01:43

S.D. Kjærsgaard benyttede Maskiner under Broen til blandt andet premiere på ny minigraver fra Case.

Case-importøren havde medbragt et bredt udvalg af de lidt mindre entreprenørmaskiner, da S.D. Kjærsgaard og 141 andre udstillere onsdag og torsdag fremviste maskiner på den grønne maskinmesse Maskiner under Broen i Middelfart.

En Danmarkspremiere var der såmænd også plads til - i form af minigraveren Case CX19D, der kommer fra Eurocomach, som Case købte i august sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er den allerførste model, som kom hjem for 14 dage siden. Den er klar til hurtigskifte og rotation, og vi kan fremover levere den med rigtig mange kombinationsmuligheder, måske også flere end vi er vant til på minigravere fra Case, fortæller salgschef Brian Storgaard fra S.D. Kjærsgaard.

Inviterede kunder til standen

Han tilføjer, at den første maskine allerede er solgt, men at der er flere på vej til Danmark inden for de kommende dage.

Salgschefen har været godt tilfreds med messen med de smukke rammer helt ud til Lillebælt.

- Vi har forberedt os godt. Blandt andet har vi kontaktet vores kommunale kunder på forhånd og inviteret dem til at besøge os på messen for at se maskiner og få en snak med en sælger. Det var der ret mange, der valgte at tage imod, så vi har haft folk på standen hele tiden, fortæller Brian Storgaard.

Case Construction Equipment lancerede i foråret den nye minigraverserie i Europa. D-serien har 20 modeller fra 1,2 til 6,2 tons - inklusive 2 elektriske modeller. Den europæisk produktion betyder, at de første maskiner i D-serien er ude hos kunderne nu - og i løbet af efteråret. Dog bliver de to elektriske modeller først tilgængelige fra 2023.