Lyt til artiklen:

Maskiner under Broen forventer besøgsrekord

00:00
Hastighed: ???x
01:19

Godt vejr, rekordmange udstillere og en generel messe-sult giver håb om stort fremmøde på den grønne maskinmesse ved Middelfart.

Allerede tidligt på dagen begyndte en solid tilstrømning af gæster på maskinmessen Maskiner under Broen, der begyndte onsdag formiddag og varer til fyraften torsdag.

Det er nu tredje gang, Maskinleverandørerne arrangerer den grønne messe, og udstillingsleder Erik Nissen er allerede tidligt på dagen meget positiv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er jo heldige med vejret. Samtidig har vi i år rekordmange udstillere - 142 - som betyder, at messearealet er forøget en del siden sidste gang, siger han til Grøn Teknik.

rich-media-2
Høj formiddagssol over messen under broen. Pressefoto.

Han tilføjer, at han er overbevist om, at også besøgstallet vil komme op i nyt rekordniveau.

- Første gang havde vi godt 2.000 besøgende, og anden gang var det tal steget til omkring 3.000. Men det bliver endnu bedre i år, for vi har på forhånd 4.000 billetbestillinger, og selvom nogle af dem måske ikke møder op, så kommer der helt sikkert også nogle besøgende, som ikke er forhåndsregistreret, lyder det fra udstillingslederen.

I løbet af dagene står Maskinleverandørerne bag tre seminarer på messeområdet: "Det gode maskinkøb", "Elektriske robotklippere" og "Drift af kunstgræsbaner".

Senere onsdag vil arrangørerne desuden uddele Maskinleverandørernes Innovationspris.