Lyt til artiklen:

Maskiner under Broen - nu med demokørsler og prisuddeling

00:00
Hastighed: ???x
02:33

Som noget nyt kan maskinmessens besøgende blandt andet se frem til demokørsler på de enkelte stande.

Når fagfolk møder fagfolk på maskinmessen Maskiner under Broen 24. og 25. august i Middelfart, vil der, når messens besøgende går ind på græsset, brede sig et hav af nyheder under broen.

Det fortæller Maskiner under Broens udstillingsleder, Erik Nissen, til Grøn Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en messe, hvor vi har sprængt rammerne for antallet af udstillere, og så er det en messe, som rammer fagligt inden for det grønne område, og hvor der er et hav af nyheder inden for stort set alt, hvad den her branche arbejder med, fortæller Erik Nissen.

Store forventninger under broen

Maskiner under Broen tog sin begyndelse i 2016 og nu - seks år senere - er fagmessen, som nu bliver afholdt for tredje gang, vokset til det største med i alt 141 udstillere.

Det betyder blandt andet, at udstillingsområdet i år er blevet udvidet, og at arrangørerne bag måtte melde lukket for salg af stande få måneder efter, at billetsalget åbnede.

Men det er ikke antallet af udstillere, der er det afgørende for maskinmessens succes, lyder det fra udstillingslederen.

Derimod handler det om, at det er de mest relevante for branchen, der udstiller - noget, som maskinmessens arrangører har haft øje på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er egentlig ikke fordi, vi har afvist udstillere, men vi har spurgt nogle af dem, om maskinmessen er det rigtige sted for dem at være, fortæller Erik Nissen og uddyber:

- Udstillerne på maskinmessen har berøringer med alle branchens flader - alt fra kirkegårde til golfbaner og kommuner. Så man kan sige, vi holder fast i, at vi henvender os til beslutningstagerne og slutbrugerne på de her områder, siger han.

Af den grund er der også store forventninger til maskinmessen.

- I bund og grund handler det om, hvad udstillerne får ud af messen, hvilket vi først kan sige noget om bagefter, siger udstillingsleder Erik Nissen og fortsætter:

- Men vi har da en forventning om, at der kommer en del mennesker, som er nysgerrige på, hvad der er sket siden sidst, vi var sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Demokørsler og prisuddeling

Som noget nyt kan maskinmessens besøgende blandt andet se frem til demokørsler på de stande, der har ønsket det.

- Demokørslen foregå på standen. Så der er ikke et areal, man skal flytte ned til, fortæller Erik Nissen og uddyber:

- Det giver selvfølgelig nogle begrænsninger, men samtidig kan man se, hvad det er for noget grej, man har med at gøre, slutter han.

Foruden demokørslerne er det også nyt, at uddelingen af Maskinleverandørernes Innovationspris vil finde sted på Maskiner under Broen.