sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sådan finder du holdbare og modstandsdygtige drivhuse i en gedigen kvalitet

00:00
Hastighed: ???x
03:36

Det danske vejr kan være lunefuldt, og det kan byde på alt fra sol og varme til regn og blæst. Måske netop derfor er drivhuse populære rundtom i de danske haver. Inde i drivhuset findes læ og varme, og det indbyder til både dyrkning af afgrøder og hygge i uderum.

Drivhuse findes i alle størrelser og typer, og der opleves en stigende interesse for drivhuse bygget af forskellige materialer. Vi vil i denne artikel se nærmere på nogle af de forskellige drivhustyper, der findes på markedet, og de materialer, som de er bygget af.

Der skal ikke mange kvadratmeter have eller terrasse til, før der er plads til et drivhus. De helt små drivhuse er populære at have på altaner eller terrasser, og mange af dem har den fordel, at de kan sættes op ad husmuren. Til lidt større haver er der plads til fritstående drivhuse som det mere klassiske drivhus. Orangerier eller havepavilloner er mere pladskrævende, men giver til gengæld mulighed for et næsten ubegrænset antal af anvendelsesmuligheder, både når det kommer til dyrkning af planter og som uderum året rundt.

Holdbare og rustfrie drivhuse af aluminium

De fleste drivhuse er lavet af aluminiumsrammer. Aluminium sørger for, at drivhusene er holdbare og uden risiko for at ruste. Desuden har aluminium den fordel, at det gør arbejdet med at samle drivhuset nemmere. Med en fornuftig pris på aluminium kan prisen på drivhuse også holdes på et fornuftigt niveau.

drivhuscenter.dk finder du et stort og inspirerende udvalg af drivhuse i aluminium. Du kan her finde det drivhus, som passer til din have og dine interesser. Du kan få drivhuse i forskellige farver, hvor rammerne er enten malet eller lakeret. Rammer i sort eller grønt giver drivhuse med et særligt eksklusivt look.

Når det kommer til det danske blæsevejr, kan drivhuse af aluminium godt klare presset. Hvis du vælger et drivhus med en kraftig konstruktion, vil de tykkere rammer og afstivere sørge for en store holdbarhed. Den ekstra kvalitet vil naturligvis kunne ses på prisen, men det vil være en investering, som er godt givet ud.

Det er værd at bruge tid og penge på at investere i et godt og solidt drivhus, som kan modstå storm og blæst. Det er ærgerligt at komme ud til et drivhus med revnede og ituslåede vinduesglas - eller endnu værre et omkuld slået drivhus. Alle disse scenarier kan imødekommes ved at vælge en stærk kvalitetskonstruktion. Det kan også bedre sikre huset ved en sne rig vinter.

Eksklusive drivhus af træ

Inspireret af den engelske havetradition og landets mangeårige erfaring med formgivning af både landskab og haver har den engelsk drivhusproducent Gabriel Ash lanceret en spændende kollektion af fine eksklusive drivhuse bygget af træ.

Med et drivhus i træ får du et eksklusivt drivhus i en unik høj kvalitet. De flotte finesser på drivhuset er udført af dygtige håndværkere, da firmaet tager udgangspunkt i godt og solidt snedker- og tømrerarbejde med fokus på kvalitetshåndværk.

Det unikke ved drivhusene fra Gabriel Ash er, at de alle er lavet af canadisk cedertræ i høj kvalitet. Canadisk cedertræ har den fantastiske egenskab, at du aldrig behøver at behandle træet. Cedertræ er nemlig fuld af naturlige olier, og det gør træet vedligeholdelsesfri. Træet har en sublim evne til at beskytte sig selv mod alle typer af vejrforhold, så selv en regnfuld november måned sætter ikke sine spor på drivhusets rammer.

Juliana Drivhuscenter har et bredt udvalg af drivhuse fra Gabriel Ash. Du kan lade dig inspirere på deres hjemme eller besøge deres spændende butikker i Odense eller Aalborg, hvor du kan opleve de særegne cedertræsdrivhuse.