Lyt til artiklen:

Bredsgaard med rekordstort hold på Langesø

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Især kunder til Bredsgaards juletræsmaskiner Tree Tech har spurgt til fremtiden for virksomheden efter Ivan Tangs død.

Mange kunder har de seneste måneder spurgt til, hvordan fremtiden ser ud for Bredsgaard A/S efter direktør Ivan Tangs død.

- Det er vigtigt at sige, at vi har de samme produkter og yder den samme service. De ting er der ikke ændret på, siger indehaver Bent Hansen, der selv har overtaget direktørposten.

Han er udmærket klar over, at Tree Tech-kunderne er følsomme over for store ændringer, fordi de er afhængig af deres specialmaskiner.

Stort hold

- Vi har 355 maskiner ude at køre i en halv snes lande. Dem servicerer vi fortsat, og vi har ambitioner om yderligere vækst på eksportmarkederne, fortæller Bent Hansen.

Ambitionerne om vækst på markedet for juletræsmaskiner understreges også af planerne for årets juletræsmesse på Langesø senere i august.

- Vi stiller med det største hold nogensinde, og det bliver en levende stand med produkter i funktion, siger han.

Han suppleres af Pia Tang:

- Vi bliver mange til at tage imod kunderne, siger hun.

De besøgende får således mulighed for at hilse på indehaveren - og opfinderen af Tree Tech-maskinerne, Bent Hansen, foruden virksomhedens nye ansigter, som både vil hjælpe med salget af Tree Tech-maskiner, og også gerne vil snakke med de besøgende og lytte til deres behov og idéer til nye udviklingsprojekter.

Forsinkede nyheder

Der er dog et par nyheder, som på grund af Ivan tangs død ikke når at blive færdige til fremvisning på messen.

- Vi har udviklet nogle nye netmaskiner - en selvkørende og en mindre løsning, men dem får vi ikke færdige, så de kan vises på standen. Men vi har informationsmateriale med, siger Bent Hansen.

Han tilføjer, at maskinerne bliver testet i den kommende sæson.

- Og vi har dem helt sikkert klar til 2023, og vi kommer desuden med noget andet nyt i 2023, siger han og understreger dermed, at udviklingsperspektivet er intakt.