Lyt til artiklen:

Udearealer ved rådhus bliver til folkepark

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Anlægsarbejdet vil ske i tre etaper og begynder i den østlige og sydlige del af området omkring rådhuset i Odder Kommune.

Første spadestik til en folkepark i Odder Kommune skal efter planen tages i slutningen af august, hvorefter arbejdet med at etablere parken fortsætter frem til foråret 2023.

Det oplyser Odder Kommune i en meddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anlægsgartneren på projektet er OKNygaard, hvis opgave er at omdanne rådhusets udearealer i Odder til et rekreativt byrum mellem Kvickly-området og Rosensgade.

Den lokale landbrugshistorie

Anlægsarbejdet vil ske i henholdsvis tre etaper med begyndelse i den østlige og sydlige del af området.

Første etape indebærer blandt andet afspærring af den nuværende parkeringsplads og hele haveanlægget mod øst fra 15. august 2022.

Når folkeparken står færdig, kommer den blandt andet til at bestå af en multibane og gæsteparkering samt et overdækket udekøkken og madpakkehus kaldet Rådhusmøllen.

Vesterbro Torv bliver til ny, midlertidig lommepark

Se også:

Vesterbro Torv bliver til ny, midlertidig lommepark

Dertil følger også en legeplads, som er inspireret af den lokale landbrugshistorie og kulturarv - også med fokus på møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Folkeparken i Odder er et initiativ mellem borgere, foreningsliv, lokale erhvervsdrivende og lodsejere. Finansieringen af parken står Odder Kommune for sammen med foreningen Realdania.

Rådhusets udearealer bliver omdannet til folkepark i perioden fra 15. august 2022 og frem til foråret 2023.

rich-media-4
Her ses en del af planen for den kommende folkepark i Odder Kommune. Illustration: BOGL.