Lyt til artiklen:

Sjørring debuterer under broen

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Skovlproducenten Sjørring Maskinfabrik er for første gang med på fagmessen Maskiner under Broen. Sjørring har et vigtigt budskab med til anlægsbranchen: "En skovl er ikke bare en skovl".

Til august slår Maskiner under Broen dørene op for endnu en maskinmesse for den grønne branche. Og i år kan de besøgende opleve skovlproducenten Sjørring Maskinfabrik blandt de i alt 136 udstillere.

- Maskiner under Broen er en oplagt mulighed for os at møde maskinførerne i anlægsbranchen og få en god føling med, hvad der er vigtigt for dem i deres arbejde, fortæller Sjørrings salgschef Søren Trads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En skovl er ikke bare en skovl

Ifølge skovlproducenten har valget af skovle til gravemaskiner afgørende betydning for maskinens samlede præstation - også når det gælder maskiner i de små vægtklasser.

- Det er dét budskab, vi tager med på messen: En skovl er ikke bare en skovl. Skovlen på en gravemaskine påvirker førerens komfort, slid på maskinen og brændstofforbruget. Vores vægtoptimerede skovle er med til at sikre en optimal performance for gravemaskinerne, og dén "hemmelighed" skal anlægsbranchen ikke gå glip af, forklarer Søren Trads.

Sjørrings to skovlserier Performance og Hyper bærer Hardox In My Body-certifikatet. Det er en garanti for, at skovlen består af minimum 80 procent Hardox-højstyrkestål. Ifølge skovlproducenten betyder det, at skovlene vejer mindre, yder bedre, holder længere og giver bedre brændstoføkonomi.