Lyt til artiklen:

Anlægsgartner vil opnå certificering med nyt team

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Det nyoprettede team skal blandt andet sikre en B Corp-bæredygtighedscertificering til idverdes datterselskaber i Danmark.

Et nyoprettet internt bæredygtighedsteam i anlægsgartnergruppen idverde skal være med til at styrke deres samlede strategi inden for bæredygtighed.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra idverde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Teamet skal ligeledes styrke koblingen mellem ambitionen om målbar CO2-reduktion og skabelsen af nye landskaber, driften af grønne arealer og selve implementeringen i afdelingerne, lyder det.

Krav til CO2-aftryk

Anlægsgartnergruppen idverde vil blandt andet skabe overblik over, hvor stort et CO2-aftryk forskellige arbejdsmetoder giver.

Ligeledes vil der også blive sat fokus på, hvilke plantekombinationer der skaber mest biodiversitet og samtidig binder mest CO2.

idverde vil hjælpe flere unge i job

Se også:

idverde vil hjælpe flere unge i job

- I bygge- og anlægsbranchen oplever vi i stigende omfang, at vores kunder og offentlige udbud stiller krav om at kunne dokumentere blandt andet CO2-aftryk, ofte helt ude i leverandørleddet.

- Derfor arbejder vi på at kunne tilbyde flere løsningsmuligheder og metoder, som er mere CO2-venlige end de konventionelle metoder, siger bæredygtighedsansvarlig hos idverde, Michael von Bülow.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skub i processen

Bæredygtighedsteamet består af interne kræfter, som kender både branchen, markedet og ikke mindst datterselskaberne Malmos og OKNygaard indefra.

Det er henholdsvis Malmos' Emma T. Jørgensen, der som ny bæredygtighedskoordinator får ansvar for implementering, uddannelse og understøttelse af bæredygtighedsindsatsen.

Derudover får rådgiver for OKNygaard Michael von Bülow som bæredygtighedsansvarlig det overordnede ansvar for at kommunikere og koordinere indsatsen for bæredygtighed på tværs af datterselskaberne Malmos, OKNygaard og Grøn Vækst.

Sammen får de således også ansvaret for at B Corp-certificere datterselskaberne OKNygaard og Malmos.

- En B Corp-certificering kræver en helhedsorienteret bæredygtighedsindsats, hvor der tages både socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvar i det lokale og globale samfund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med det nye team kan vi sætte yderligere skub i processen og den bæredygtighedsrejse som vi allerede har lagt skinner ud til, siger Michael von Bülow.