Lyt til artiklen:

Green Chip introducerer slovenske KRPAN

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Det bliver på Langesømessen, at Green Chip for første gang viser det nye materiel fra det slovenske mærke.

Da direktør i Green Chip, Kaj Poulsen, trådte ind på Elmia Wood-messen i de første dage af juni, gik han ud med et halvt håndslag med slovenske KRPAN.

- De havde ikke nogen importører i Danmark, og det blev vi enige om, at jeg skal tage mig af, fortæller Kaj Poulsen til Grøn Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalen er nu kommet i hus og i forbindelse med en anden messe - Langesømessen i august - vil Green Chip for første gang introducere deres indkøb fra det slovenske mærke.

Fabriksbesøg i Slovenien

Indkøbet indbefatter blandt andet en fældegriber, en fældebunkelægger, en biomassegriber og en griber til frontmontering.

Materiellet fra KRPAN bliver produceret på en stor fabrik i Slovenien, som Kaj Poulsen fik mulighed for at besøge i midten af juni, da han var i Slovenien i en anden sammenhæng.

rich-media-2
Green Chip får en biomassegriber GR 24B hjem til Langesømessen. Foto: Green Chip.

Med omtrent 260 ansatte og omkring 90 færdigproducerede enheder om dagen var det en, ifølge Kaj Poulsen, topmoderne fabrik, han kom ned til.

- Jeg var imponeret over deres teknologiske standarder, og måden deres produkter bliver lavet på ved hjælp af blandt andet svejserobotter, siger Kaj Poulsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Store forventninger

Håbet med aftalen er at få solgt de nye varer og ikke mindst få KRPAN introduceret i Danmark.

- Jeg forventer, at vi kan gøre en forskel med kvaliteten på de produkter, vi får hjem, siger Kaj Poulsen.

Derfor er der også store forventninger hos Green Chip til årets Langesømesse, som finder sted 18. august 2022.

- Vi havde en supergod messe sidste år. I år har vi udvidet vores stand, og vi har selvfølgelig også vores flishuggere og andre produkter med såsom vores skovmaskiner og udkørselsmaskiner, siger Kaj Poulsen.