Lyt til artiklen:

Populært havecenter lukker trods stor succes

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Havecenteret Blomsterstedet Ribe holder kæmpeudsalg i forbindelse med lukningen.

Det er tre år siden, at havecenteret Blomsterstedet Ribe slog dørene op for første gang. Nu - tre år senere - lukker ejerne stedet. Også selvom havecenteret er en stor succes i byen.

Det skriver Jyske Vestkysten

Parret Anders og Heidi Wester, der er ejerne af Blomsterstedet samt Blomsterstedet Varde og Vejen, lukker nemlig afdelingen i Ribe for at få arbejdsliv og familieliv til at hænge sammen.

- Vi kan simpelthen ikke følge med mere. Vi har åbnet et center i Varde i år, som går strygende, og med tre store havecentre har vi måttet prioritere vores tid, fordi vi også har tre børn, siger Heidi Wester til mediet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Overflytter personale

Selvom sidste åbningsdag endnu ikke er fastlagt, er det blevet besluttet, at personalet hos Blomsterstedet Ribe flytter over til de andre afdelinger. I mellemtiden vil der være et kæmpeudsalg.

Parret håber dog, grundet havecenterets store succes, at der er andre, der har mod på at drive et havecenter videre i Ribe.

- Det ville være fantastisk, hvis andre kunne have mod på at drive det videre. Vi håber i hvert fald, at andre vil tage det op til overvejelse, for vi var selv ret triste, da vi skulle melde det definitivt ud, at vi lukker i Ribe, siger Heidi Wester og fortsætter:

- Nogle gange må man bare være fornuftig, men vi håber, andre vil følge op. For der er helt klart plads til et havecenter i Ribe.

Blomsterstedet Ribe åbnede 28. marts 2019.