Lyt til artiklen:

Stemas har vokseværk

00:00
Hastighed: ???x
02:22

Stemas holdt åbent hus samtidig i to nye og tre gamle afdelinger .

Det har kørt på de høje nagler, siden Stemas A/S for godt halvandet år siden overtog den danske import og forhandling af Wacker Neuson-maskiner. Samtidig med at maskinfirmaet netop for første gang har kunnet holde femdobbelt åbent hus, leder direktør Robert Kjærgaard med lys og lygte efter mere plads til aktiviteterne, som også omfatter den danske forhandling af Weidemann-læssemaskiner.

- Da vi overtog Wacker Neuson-importen, købte vi samtidig de bygninger, som Wacker Neuson selv havde drevet virksomheden i. Dermed fik vi et nyt sjællandsk hovedkvarter i Roskilde, samtidig med at vi beholdt vores hidtidige afdeling i Køge. Men det rækker slet ikke til det tempo, Wacker Neuson har sendt os op i. Derfor leder vi efter den helt rigtige ejendom lidt tættere på København. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi dropper Roskilde og Køge. Vi satser faktisk på yderligere udvidelse med satellit-afdelinger, siger Robert Kjærgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nørresundby og Fredericia

Ved det femdobbelte åbent hus-arrangement slog Stemas portene op i hovedkvarteret i Hadsten og i de to sjællandske afdelinger i Roskilde og Køge. Og så kunne firmaet for første gang byde indenfor Sundsholmen i Nørresundby i det nordjyske og i den senest tilkomne afdeling på Gammel Landevej i Fredericia.

rich-media-2
Stemas har øget antallet af adresser siden overtagelsen af Wacker Neuson-forhandlingen for omkring halvandet år siden. Satellitten i Fredericia er den senest tilkomne. Her er tilknyttet en reservedelsmand, en montør og to sælgere. Pressefoto.

På Sjælland koncentreres indsatsen nu om at finde omkring 10.000 kvadratmeter grund med bygninger til 700-800 kvadratmeter værksted og lager, et par hundrede kvadratmeter til administration og 500 kvadratmeter lagerhal. Robert Kjærgaard har specielt kik på muligheder i Hedehusene eller Karslunde. Eller en anden lokalitet i højst samme afstand fra hovedstaden.

Benene sparket væk

- Det er helt klart forhandlingen af Wacker Neuson, der har genereret det nye behov for både satellitafdelinger og en ny og større sjællandsk hovedafdeling. Interessen for Wacker Neuson-maskinerne har simpelthen sparket benene væk under os. Det har ikke alene givet os behov for flere lokationer og plads, men også for mere mandskab, hvor vi både kan bruge mere lagerpersonale, montører og elever, siger Stemas-direktør Robert Kjærgaard.