Lyt til artiklen:

Karl Mertz er vært for Entreprenørdag

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Til Entreprenørdagen vil der blandt andet være mulighed for at snakke med leverandørernes eksperter og prøve en række maskiner af.

Der vil være rig mulighed for at se materiellet i funktion, når Karl Mertz i samarbejde med Valtra, Krampe, KSM-Maskinservice og NDI inviterer til Entreprenørdag.

Arrangementet finder sted 15. juni hos NCC Industry på Øde-Hastrup-vej 130, 4000 Roskilde i tidsrummet mellem klokken 10 og klokken 16, oplyser Karl Mertz i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover at se maskinerne i aktion vil det til Entreprenørdagen også være muligt at snakke med leverandørernes produkteksperter og derudover prøve en række maskiner af.

Fra entreprenørmaskiner til dækmontering

Krampe står for at levere entreprenørvognene til Entreprenørdagen og har et bredt vognprogram af EU-typegodkendte modeller til det tunge segment.

Ligeledes vil der også være lejlighed til at køre med en 3-akslet vogn med luftaffjedret undervogn.

Valtra vil på dagen også spænde en Valtra T 255 Versu foran en Krampe HD 550 og en Valtra S 294 med 405 hk foran en Krampe SK 800.

Karl Mertz har allieret sig med KSM-Maskinservice, der kommer med entreprenørmaskiner fra HIDROMEK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Prøvekørsel af en Hidromek 300 30 ton gravemaskine vil være en mulighed. Derudover medbringer KSM-Maskinservice også et udvalg af nedbrydningsværktøjer fra producenten OSA.

Dækspecialisten NDI deltager også i Entreprenørdagen for at fortælle om, hvad den rigtige dækmontering betyder for entreprenørernes forretning.