Lyt til artiklen:

Rekruttering og maskinfremvisning på dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Zeppelin Danmark benytter naturligvis dyrskuet til at vise maskiner og udstyr - men også til at gøre opmærksom på jobmuligheder i virksomheden.

Er du nysgerrig efter at prøve Cats automatiske afretning, så kommer muligheden for dette og meget andet på Zeppelins stand på Roskilde Dyrskue, hvor Cat-importøren er klar til en snak og maskinfremvisning.

- I virkeligheden er det noget af det, som vi brænder allermest for. Derfor gør vi os også umage med at bygge en stand op, hvor vi kan præsentere de besøgende for mange af de muligheder, vi kan tilbyde. Ikke bare på salg, service og teknologier, men også fordi vi gerne vil give et indblik i, hvem og hvad Zeppelin er, siger marketing- og kommunikationsansvarlig Lars R. Poulsen, Zeppelin Construction.

Zeppelin Danmark er en del af en international koncern med hovedkontor i Tyskland med omkring 10.000 ansatte på verdensplan. Zeppelin har været officiel Cat forhandler siden 1954.

rich-media-1
Lars Poulsen håber at få en snak med potentielle fremtidige Zeppelin-kollegaer under Roskilde Dyrskue. Pressefoto.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi mener, at vi har meget at byde på. Også når det kommer til spændende og udfordrende jobmuligheder. Enten i service, salg, lager eller indkøb eller som mekaniker. Vi har en lang række af muligheder for ansættelse. Og vil man prøve sig selv af uden for landets grænser, kan vi også tilbyde jobs i Grønland. Alt det kan man også blive klogere på, hvis man besøger vores stand, siger Lars R. Poulsen.

Autoafretning i praksis

- Vi etablerer et lille demo-område, hvor man kan prøve Cats autoafretning af på en 6 tons gravemaskine. Det var et stort tilløbsstykke på E&H sidste efterår, så vi gentager gerne succesen, siger Lars R. Poulsen.