Lyt til artiklen:

Bay Christensen ser frem til Roskilde Dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Maskinleverandøren glæder sig til messen efter to års coronapause for det maskin-rige dyrskue.

RØNNEDE: Den lidt langsommelige maskinlevering betyder, at der er tomt på mange af hylderne hos Bay Christensen i Rønnede. Men leverandøren af entreprenørmaskiner fra Case, Takeuchi, Giant, Ivoquip, New Holland og NPK forventer dog alligevel at stille med et stærkt setup, når Roskilde Dyrskue løber af stablen sidst i maj.

- Leveringssituationen betyder, at vi ikke helt ved, hvilke maskiner vi kan skaffe på dagen. Men vi vil helt sikkert tage nogle af vores store mærker med. For eksempel tager vi med garanti en af vores Takeuchi FR-modeller med, og helt sikkert også en Giant minilæsser. Men netop fordi vi måske mangler nogle af de klassiske maskiner, bliver der mere plads til vores Evoquip sorterværk, som jo fylder en del på vores stand, fortæller driftschef Mathias Friderichsen, Bay Christensen, til Grøn Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anderledes kundepleje

Maskinforhandleren har været på Roskilde Dyrskue gennem de seneste 30 år, og da Sjælland er det primære marked, er placeringen i Roskilde perfekt. Desuden er dyrskuet en messe, hvor gæsterne er mere afslappede end på andre og mere fagligt fokuserede messer.

- For os er den en af de rigtig gode messer, hvor virkelig mange af vores faste kunder er til stede. Og den lidt afslappede stemning er en god anledning til at møde kunderne på en anden måde end i den ellers travle hverdag, siger salgschef Morten Christoffersen.