Lyt til artiklen:

Toro opdaterer populær hurtigprikker

00:00
Hastighed: ???x
02:01

En videreudvikling af Toro ProCore 648 forventes klar til demo i Danmark til efteråret.

Til efteråret håber den danske Toro-importør Reesink Turfcare at have den første model af en videreudvikling af producentens hurtigprikker ProCore 648 klar til demo.

ProCore 648 har i en årrække været populær hos golfklubber og stadions verden over. Nu videreudvikler amerikanske Toro på den legendariske model.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye ProCore 648s kombinerer det velkendte fra ProCore 648 med 10 nye patenterede features, der ifølge producenten forbedrer produktiviteten, brugervenligheden, øger ensartetheden samt forbedrer luftningsresultatet - og dermed giver græsset sundere vækstbetingelser.

rich-media-2
Udstyr til ProCore 648 passer også til opfølgeren. Pressefoto.

Den nye hurtigprikker byder blandt andet på nyt elektrisk Drive Control. Denne feature forbedrer ensartetheden i hulafstanden, uanset typen af tines, og om der luftes ujævnt og udfordrende terræn. Med Drive Control mindskes venderadiussen på ProCore 648s samtidig med, at der kan drejes i højere fart og belastningen på forreste hjul er minimal.

En anden nyskabelse er nyt Delayed Mode, som minimerer overfladeforstyrrelsen, så underlaget hurtigt er tilbage til spilbare forhold. Delayed Mode overvåger konstant nøgleparametrene under arbejdet for, at sikre den maksimale prikkedybde fra første prik i underlaget - hvilket også gør det lettere at undgå f.eks. sprinklere og andre installationer.

rich-media-3
Alle primære kontroller og informationer er lige ved operatørens fingerspidser i infocenteret. Pressefoto.

Et re-design af operatørkonsollen betyder, at alle primære kontroller og informationer er lige ved operatørens fingerspidser i infocenteret, hvor operatøren indstille og gemme sine prikkeindstillinger. Det intuitive design og layout gør det muligt at styre maskinen med én hånd fra begge sider af maskinen, mens operatøren bevæger sig fremad.

Desuden er det værd at vide, at hvis man allerede ejer en ProCore 648 passer alt det eksisterende tilbehør fra Procore 648 også til ProCore 648s.