Lyt til artiklen:

Ny elektrisk redskabsbærer kommer til maj

00:00
Hastighed: ???x
03:02

Reesink Turfcare får til maj den fuldelektriske redskabsbærer, Reco eTrac, til salg i Danmark.

Reco eTrac er udviklet i Holland af Reesink-koncernens egne firmaer, Motrac Industries og Jean Heybroek, med henblik på at imødekomme behovet for eldrevet maskineri til vedligeholdelse af Have og Park områder. Et behov der vokser i takt med at flere kommuner, begynder at indfører krav om nul-emissions og støjsvage maskiner.

Derfor er Reco eTrac udviklet med fokus på høj kapacitet, et kraftigt batteri, alsidighed, komfort, manøvredygtighed og nul emission. Den kvikke og kompakte maskine kan anvendes året rundt da den fås med et stort udvalg af sommer- og vintertilbehør, som f.eks. elektrisk græsklipper, ukrudtsbørste eller ukrudtsdampningsanlæg. Fejekost, sneskraber eller en saltspreder, der kan laste op til 1000 kg, er også blandt tilbehøret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Den 100 procent elektriske drivkraft gør redskabsbæreren særdeles lydløs og særdeles CO2 venlig. Pressefoto.

- Tilbehøret til Reco eTrac gør maskinen yderst alsidig og anvendelig og uanset hvilken type tilbehør der benyttes, anvender redskabsbæreren udelukkende elektrisk kraft. Så der er ingen hydrauliske dele at vedligeholde, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger og støjgener markant, forklarer produktspecialist ved Reesink Turfcare, Brian Kjær.

Den 100 procent elektriske drivkraft gør redskabsbæreren særdeles lydløs og særdeles CO2 venlig, hvorved den let kan anvendes uden at genere omkringværende. Desuden er den monteret med store hjul, så den let klarer kantsten eller ujævnt terræn. Kombineret med det kompakte design (bredde på blot 130 cm) samt baghjulsstyring betyder det, at maskinen kommer let rundt over alt.

- Reco eTrac er udstyret med et kraftfuldt Litihum-Ion batteri på 40 eller 50 kwH, så føreren snildt kan arbejde en hel arbejdsdag på én opladning, uddyber Brian Kjær.

Derudover er førerhuset designet ergonomisk korrekt og lever op til de højeste sundheds- og sikkerhedsstandarder, med minimale vibrationer og støjgener, aircondition, varmeapparat, luftsæde, og alle instrumenter lige ved hånden, så førerens komfort er i top.

rich-media-3
Førerhuset er optimalt designet med glasdørspaneler, lav forrude og højt sæde så føreren har optimalt udsyn. Pressefoto.

- Reco eTrac er allerede testet og godt kørende i flere af de store Hollandske byer og kommuner, eksempelvis har Rotterdam og Amsterdam allerede taget maskinen til sig i de to byers massive grønne omstilling. Nu er turen kommet til Danmark, hvor vi ønsker at teste den af i de danske forhold, hvorfor vi er i dialog med nogle af de større danske kommuner, som er interesseret i at låne redskabsbæreren gratis i nogle uger, mod at give os feedback på maskinens formåen, siger Carsten Brandt, CEO ved Reesink Turfcare.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Reesink Turfcare forventer at have en demo maskine af RECO eTrac med sommertilbehør klar i primo maj og trods dialogen er startet, er intet afgjort endnu. Der arbejdes derfor forsat på at finde de rette kommuner til at teste redskabsbæreren i Danmark.

Kriteriet for at kunne dette er blot, at det er en større kommune der har den grønne omstilling i fokus. Er du interesseret i at teste Reco eTrac i din grønne kommune, så kontakt Brian Kjær hos Reesink Turfcare Danmark i Odense.

rich-media-5
Der findes et stort udvalg af sommer- og vintertilbehør, som f.eks. elektrisk græsklipper, ukrudtsbørste eller ukrudtsdampningsanlæg. Pressefoto.