Lyt til artiklen:

Rekordregnskab hos Malmos

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Regnskabet for 2021 slår rekord for Danmarks største anlægsgartner.

Malmos A/S sætter rekord for regnskabet i 2021.

Resultatet før skat endte på 20 millioner kroner. Virksomhedens omsætning for 2021 lyder på 212 millioner kroner. I 2020 lå omsætningen på 194 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Malmos kommenterer selv følgende på regnskabet:

"Vi har for andet år i træk leveret en overskudsgrad (før ekstraordinære omkostninger) på over det dobbelte af de overskudsgrader, som branchen leverer og accepterer. Overskudsgraden er således højere end forventet ved årets start. Vores strategiske ambition holder således tæt vand og vil være vores holdepunkt i de kommende år. "

"Vi har igennem 2021 arbejdet videre på at høste de synergier, der er i at være en del af Europas største koncern, indenfor anlæg og drift af grønne områder og byrum. Synergierne er tydelige, idet alle i koncernen brænder for de samme mål, det samme produkt og det samme grønne aspekt af jorden. "

I regnskabet sætter virksomheden også ord på, hvad forventningen til de kommende år er:

"Vi fortsætter vores strategiske plan som er koblet tæt sammen med idverde gruppens samlede strategi "Performance 2024". Vores mest markante hovedfokus vil være rekruttering og fastholdelse, idet vi er i et marked, hvor der er begrænset kapacitet og ressourcer. Økonomisk har vi en forventning om en omsætningsvækst på cirka 10 procent. Overskudsgraden forventes at lande i niveauet lige under den realiserede i 2021. Vi er en virksomhed, der gerne vil være der hvor det er svært, og hvor ingen andre helt har været endnu. - Det kræver mod. Vi er også en virksomhed der vil levere høj kvalitet og udviser ordentlighed. - Det kræver ansvarlighed. Vi har begge dele."