Lyt til artiklen:

OKNygaard har ansat ny miljø- og arbejdsmiljøchef

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Søren Andersson er blevet ansat som miljø- og arbejdsmiljøchef hos OKNygaard.

OKNygaard har valgt at ansætte Søren Andersson som miljø- og arbejdsmiljøchef.

Søren kommer fra en stilling hos Barslund, hvor han de seneste år har arbejdet som projektleder på større infrastrukturprojekter samt som Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøchef. Søren er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør med efterfølgende ingeniørgrad i byggeledelse fra Aalborg Universitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

At sikre et fortsat godt og sikkert arbejdsmiljø hos OKNygaard bliver Sørens vigtigste mission. OKNygaard beskæftiger flere end 500 medarbejdere, og virksomheden er ISO 14001 Miljøcertificeret og ISO 45001 Arbejdsmiljøcertificeret.

Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan OKNygaard trække på viden og erfaringer fra Frankrig, England, Holland, Schweiz og Tyskland, hvor miljø og arbejdsmiljø også har topprioritet.

- Jeg kommer til at have et stort fokus på vores interne processer, medarbejderinddragelse og onboarding. Ved at tænke miljø og arbejdsmiljø ind som en integreret del af vores planlægning i hverdagen, både i Anlæg og Drift, så har vi mulighed for at undgå eller minimere risici i vores arbejdsopgaver, og det understøtter at vi udfører de rigtige ting første gang. Det skaber både engagerede, glade og sunde medarbejdere og det kan mærkes på bundlinjen, fortæller Søren Andersson, tiltrådt Miljø- og Arbejdsmiljøchef hos OKNygaard.

For OKNygaard går klima og miljø hånd i hånd med arbejdsmiljøet. Ambitionen for OKNygaards målsætning om 100 procent konvertering til el-værktøj inden udgangen af 2022 handler både om at kunne mindske CO2-aftrykket, men i høj grad også om et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne med mindre støj, ingen benzindampe og færre vibrationer.