Lyt til artiklen:

Wacker Neuson el-testede i Tyskland

00:00
Hastighed: ???x
01:41

VIDEO: Entreprenør testede emissionsfrie maskiner og materiel fra Wacker Neuson med stor tilfredshed på byggeplads i Stuttgart.

I forbindelse med saneringen af markedspladsen midt i den indre by i Stuttgart testede entreprenørvirksomheden Leonhard Weiss hele zero emission-paletten fra Wacker Neuson.

- Vi er virkelig glade for, at de elektriske maskiner og entreprenørmateriel har den samme ydelse som de konventionelle. Under den daglige ibrugtagning er der færre servicepunkter end ved maskiner med forbrændingsmotor, og føreren eller operatøren kan meget nemmere vænne sig til maskinen, fremhæver Simon Schall fra Leonhard Weiss.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fuld emissionsfri palette

På byggepladsen i Stuttgart blev de batteridrevne stampere, der har været etableret på markedet siden 2015, og batteridrevne pladevibratorer fra bl.a. den nye APS-serie anvendt. Med bånddumperen DT10e, hjuldumperen DW15e og hjullæsseren WL20e kan der transporteres materialer uden direkte udstødningsemissioner og med meget lave støjemissioner.

Til udgravnings- og nedrivningsarbejdet stod Zero Tail-gravemaskinen EZ17e til rådighed. Med den værdifulde lithium-ion-teknologi opfylder maskinen de store krav til ydelse, holdbarhed og robusthed.

Emissionsfri fremtid

Elektriske entreprenørmaskiner og -materiel kan hjælpe til med at overholde de stadigt strengere grænseværdier for udstødnings- og støjemissioner på byggepladserne, da der ikke opstår nogen lokale udstødningsemissioner. Det beskytter brugeren og byggepladsens omgivelser. Derudover er de elektrisk drevne entreprenørmaskiner mere støjsvage end deres benzindrevne sidestykker.

rich-media-3
Pressefoto.