Et godt bud på effektiv ukrudtsbehandling er mobil effektivitet med varmt vand fra Kärcher.

De danske kommuner optrapper i disse år den kemikaliefri kamp mod ukrudtet på veje, bytorve, cykelstier og mange andre steder. Et effektivt våben kan for eksempel være brugen af næsten kogende vand, der gør det af med de uønskede vækster.

Hos S.D. Kjærsgaard forhandler man blandt andet Kärchers mobile anlæg, som kan anvendes på professionelle redskabsbærere, som er uafhængige af både strøm- og ekstern vandforsyning. Derfor kan de også bruges svært tilgængelige steder, så længe der er vand i tanken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det varme vand er perfekt til bekæmpelse af ukrudt, når det trænger helt ned til rødderne. Og Kärchers anlæg leverer en konstant høj temperatur på 98 grader. Desuden slipper man for brandfare, som er en kedelig bivirkning ved brug af ukrudtsbrændere.

Effektivt og miljøvenligt

Vandet fordeles fra en hydraulisk sideforskydelig frontbjælke med en arbejdsbredde på op til 120 cm, som kan betjenes fra kabinen. Og det kan suppleres med en manuelt strålerør.

- Det er bestemt en rigtig god løsning til kommunerne, for det er både mobilt, effektivt og miljøvenligt, lyder det fra Michael Høst, der hos S.D. Kjærsgaard er ansvarlig for park/vej/kommune. Han tilføjer:

- Og samtidig kan redskabsbæreren og højtryksanlægget bruges til mange andre opgaver, for ukrudtsbekæmpelse er sæsonafhængigt. Til gengæld er det altid sæson for alsidighed, siger han og nævner blandt andet algeafrensning, rengøring af belægningssten samt graffiti.