Lyt til artiklen:

6000 kvadratmeter fliser snart på plads på Rødovre Port

00:00
Hastighed: ???x
01:30

CG Jensens anlægsgartnere er godt i gang med at lægge fliser ved Rødovre Port.

Det 37.500 kvadratmeter store bolig- og erhvervsbyggeri Rødovre Port er godt på vej, og de befæstede arealer, som udgør omtrent 6000 kvadratmeter skal belægges med fliser. Her gør totalentreprenøren CG Jensen store fremskridt.

Der skal lægges to forskellige slags betonfliser på områderne. Den ene er en modul 30 gange 10 i sort, den anden er en 30 gange 60 i henholdsvis hvid, sort og grå. Fliserne lægges i særlige mønstre blandt andet på det område, der bliver hovedstrøget gennem den nye bydel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På nuværende tidspunkt har vi lagt cirka 250 kvadratmeter af den første type og cirka 1.900 kvadratmeter af den anden, fortæller Mads Ladegaard, der er formand i Jord & Kloak hos CG Jensen.

Anlægsgartnerne har også etableret 12 ud af i alt 22 molokker, som er en særlig slags nedgravede affaldscontainere. Mads Ladegaard fortæller, at man derudover er godt i gang med at sætte plantekasser i det nye byområde. Selve planterne vil formentlig blive sat i marts, hvis vejret tillader det.

CG Jensen opfører Rødovre Port i totalentreprise. Alle anlægs-, funderings-, jord-, kloak-, beton-, stål- og gartnerarbejder udføres i egenproduktion. Rødovre Port kommer til at rumme 534 boliger samt butiksstrøg og erhverv.