Lyt til artiklen:

Tobroco-Giant vil tilbyde hele spektret af komprimeringsmateriel

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Tobroco-Giant har opkøbt Ulbo Machinery og vil nu tilbyde alt indenfor komprimeringsmateriel.

I Zwolle i Holland bliver der bygget omtrent 2500 pladevibratorer og jordlopper om året under brandet "Samac," men det er snart fortid. Ulbo Machinery, der producerer Samac-maskinerne er nemlig blevet opkøbt af Tobroco-Giant, og nu skal der sættes fart på produktionen.

Det er således Ulbo Machinerys mål fremover at producerer omkring 10.000 enheder, og de mange maskiner skal fremover også distribueres gennem Tobroco-Giants forhandlernetværk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Administrerende direktør og ejer af Tobroco-Giant Toine Brock kalder opkøbet for den perfekte udvidelse af produktsortimentet, hvilket vil gøre mærket interessant for nye kundesegmenter.

rich-media-2
Der er nu 24 pladevibratorer og jordlopper i sortimentet hos Tobroco-Giant. Pressefoto.

- Pladevibratorer og jordlopper passer perfekt ind sammen med vores nuværende Giant-modeller. Uanset om det gælder entreprenører, anlægsgartnere eller udlejere er de bekendte med begge brands og har nu ét kontaktpunkt for salg, service og vedligehold fremadrettet. Lavet i Holland - ligesom vores hjullæssere. Giant er nu endda den eneste hollandske producent af pladevibratorer og jordlopper. Det er vi meget stolte af, siger han.

Serien af komprimeringsmateriel består af 24 modeller, og man kan vælge mellem både benzin-, diesel og elmotorer fra henholdsvis Honda, Hatz eller Yanmar. Giant producerer nu fire forskellige jordlopper, elleve envejs-pladevibratorer, otte tovejs-pladevibratorer og en rullende.