Over hele landet er oprydningen efter weekendens storm i fuld gang. De første meldiger tyder på, at skovene slap nådigt.

I Marselisborgskovene syd for Aarhus mødte Grøn Teknik et par hårdarbejdende skovarbejdere fra Tholstrup Anlægsgartner, som er underleverandør til Aarhus Kommune.

- Vi har nok at se til i dag med at få ryddet op. Det ser ud til at vejene her i skoven er sluppet billigt, men der ligger en del træer over cykelstier og skovstier, som vi er i gang med at fjerne så hurtigt som muligt, fortæller Bo Jensen, Tholstrup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Bo Jensen fra Tholstrup Anlægsgartner er sammen med sin makker i dag i gang med at rydde skov- og cykelstier i Marselisborgskovene ved Aarhus. Foto: Torben Jastram.

Hos Dansk Skovforening bekræfter afdelingsleder Tanja Blindbæk Olsen den tendens - også i nationalt perspektiv.

- Vi har ikke det reelle overblik endnu, men de første indtryk er, at der kun er faldet træer i begrænset omfang, så det ser ikke umiddelbart ud til, at vi skal have aktiveret skovfaldsordninger. Men jeg vil gerne understrege, at det altså kun er ud fra de foreløbige meldinger. Vi får et bedre overblik i løbet af dagen og de næste dage, siger hun.