Lyt til artiklen:

Entreprenør om dieseltyveri: Vi har givet op

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Nørgaard Anlægs maskiner oplevede så sent som i sidste uge endnu et dieseltyveri. Tilbage står ejeren opgivende og frustreret.

Michael Nørgaard, der er ejer af Nørgaard Anlæg, er frustreret over de mange dieseltyverier, som virksomheden oplever. Det skriver jv.dk.

Foto fra et vildtkamera viser den mulige gerningsmand fra det seneste dieseltyveri, men Michael Nørgaard kan ikke gøre andet end at overdrage materialet til politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desværre har politiet i de seneste ti år har haft minimal succes med at opklare hundredvis af tyverier fra Nørgaard Anlægs byggepladser i Sønderjylland.

Ifølge Straffeloven må Michael Nørgaard ikke offentliggøre billedet selv.

- Hvad kan vi gøre? Ingenting. Jeg har en idé om, at nogen decideret kører ud og lige tager 50 liter til deres bil, mens andre har gjort det til en kriminel levevej. Vi er magtesløse, og det ender nok i desperation på et tidspunkt. Frustrationen har givet mig lyst til at offentliggøre et billede som det seneste fra vildtkameraet. Om jeg kan finde på det, ved jeg ikke, men vi har fået mange kvitteringer for anmeldelser hos politiet, hvor vi typisk 14 dage senere modtager et brev om, at de ikke kan gå videre med sagen, fortæller Michael Nørgaard til jv.dk og fortsætter:

- Derfor har vi bedt vores folk om, ikke at låse dæksler eller maskiner, så tyvene i det mindste ikke ødelægger noget, og på den måde har vi vel nok givet lidt op over for det.

Ifølge Michael Nørgaard er det alt mellem 50 og 500 liter diesel pr. gang, der er blevet stjålet af tyvene i løbet af de seneste år.