Lyt til artiklen:

DK Tec springer ud som gazellevirksomhed

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Nyborgensisk virksomhed trodser corona og bliver kåret som gazellevirksomhed.

De seneste par år har været hårde for mange virksomheder, især virksomheder, der lever af at importere fra udlandet, har været rigtig hårdt ramt.

Hos mange har det kostet ekstra kræfter opg indsats for at kommer bare nogenlu7nde helskindet gennem krisen.

Det gælder ogs hos den nyborgensiske virksomhed DK Tec, der importerer redskaber og landbrugsmaskiner til agro, landbrug, skovbrug og have-anlæg.

rich-media-1
- Selvom en gazellepris aldrig har været et mål i sig selv, er det alligevel et dejligt rygklap, siger administrerende direktør i DK-Tec Torben Østerberg. Pressefoto.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Børsens Gazellepris

Det har krævet hårdt arbejde, dedikation og en masse slugte kameler at komme ud på den anden side - ikke bare med status quo, men som en styrket virksomhed.

En indsats, der nu er blevet belønnet med udnøvnelsen som en Børsen Gazellevirksomhed 2021.

- Hos DK-TEC er vi derfor ekstra stolte af at modtage Børsens Gazellepris 2021. DK-Tecs fokus har aldrig været på at opnå priser eller andre former for offentlig anerkendelse, men derimod på at blive de bedste til det, der er DK-Tecs grundlæggende DNA: at leverekvalitetsmaskiner til skarpe priser, tilbyde kompetent rådgivning - og ikke mindst: at have vores kunders ryg, siger Torben Østerberg, administrerende direktør hos DK Tec.

Han fortsætter:

- Selvom en gazellepris aldrig har været et mål i sig selv, er det alligevel et dejligt rygklap og et bevis på, at vi gør noget rigtigt i vores tilgang til både kunder, kvalitet og medarbejderpleje.

Vokseværk

Den eksplosive vækst hos DK Tec har betydet, at firmaet har budt velkommen til mange nye medarbejdere den sidste tid. De seneste år er medarbejderstaben således vokset fra fire til 13 medarbejdere, og man regner med at byde velkommen til en handelselev og flere studentermedhjælpere inden for den næste tid.

- Det har den positive betydning for virksomheden, at vi, på trods af vækst, stadig kan fokusere på kunderelationer uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten heraf, siger Torben Østerberg.

Til oktober fylder DK-Tec 30 år, og firmaet står overfor et år fyldt med tiltag, hvor man blandt andet lancerer en helt ny webshop, en lang række nye maskiner og udvider virksomhedskonceptet ved også at eksportere maskiner til resten af Norden.