Grøn Teknik har bedt en række af branchens fremtrædende aktører om at se tilbage på 2021 - og frem mod 2022. I dag direktør Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard.

Med en omsætnings fremgang på 25 procent har den danske importør af Case Construction, S.D. Kjærsgaard, sikret sig et godt resultat for 2021.

- Vi har igen udvidet vores flåde af servicebiler, etableret en forhandleraftale på Bornholm og dermed forankret vores landsdækkende service-setup understøttet af udvalgte forhandlere. Samtidig har vi et nyt regionalt hovedsæde på vej i Ringsted for både Dieci, Case Construction og Case IH, som forventes at stå klar ultimo 2022, lyder det fra direktør Palle Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til spørgsmålet omkring corona og hvordan det har påvirket virksomheden siger han:

- Omstillingen til en hverdag præget af Corona har ikke påvirket os væsentligt, da vi i forvejen har et digitalt set up med reservedelsekspeditioner på tværs af landet uafhængigt at medarbejderes fysiske placering samt en digitaliseret hverdag i alle aspekter af virksomheden. Og vores branche viser sig bare igen som solid - infrastruktur, byggeri og fødevarer bliver ikke umoderne.

Den bedste kundeoplevelse

- Vores resultat er historisk med to rekordår i streg. Vi har formået at finde vejen igennem en ellers udfordrende tid hjulpet godt på vej af gode medarbejdere og i forvejen etablerede digitale systemer. Vores mål for 2022 er at cementere denne vækstrejse, holde momentum ved fortsat at være kundernes foretrukne maskinhandler og stedet hvor de fede brands ønsker at være repræsenteret. Vi skal holde næsen i sporet med fokus på kunderne og forretningsudvikling, fastslår han.

Hvad sker der med priserne?

Lange leveringstider og stigende priser er blevet en del af hverdagen i maskinbranchen.

- Vi har et historisk stort lager af nye maskiner, vi har købt stort ind, også til gamle priser, og derfor kigger vi ind i det nye regnskabsår - som startede 1. oktober for os - med positive briller. Vi ser nu oktober og november med en større omsætning end samme periode 2020. Mit råd til dem der ønsker sig grej: Kom ud af busken nu, trods mange prisstigninger er der gode handler at gøre, og det brugte grej der skal byttes væk, handles til gode priser, siger Palle Kjærsgaard.