Lyt til artiklen:

Byggeri 22 flyttes til 2023

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Landets største byggerimesse i Messe C udskydes for anden gang på grund af coronapandemien.

Coronapandemien begyndte sin hærgen tilbage i marts 2020, hvor messen Byggeri '20 blev en af de første "ofre". Messen blev dengang udskudt til marts 2022 - blot få dage før planlagt messestart i Messe C i Fredericia.

Men nu er den gal igen med coronaproblematikken, og det har fået arrangørerne af Byggeri '22 til at udskyde messen endnu et år. Den nye dato hedder 21.-24. marts 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi havde virkelig set frem til igen at samle byggeriets fagfolk i Fredericia. Men vi kan ikke afvente yderligere udvikling, og har derfor af hensyn til både udstillere og besøgende udskudt Byggeri-messen til 2023, siger adm. direktør Palle Thomsen fra Danske Byggecentre, der arrangerer messen.

- Smittetallene er tårnhøje, og der er for indeværende ingen sikre fremskrivninger af smittespredningen, der tilsiger en afmatning. Vi kan derfor ikke forpligte os selv, udstillere og vores byggecentre, der arrangerer busture for kunder til messen, til at afholde Byggeri '22 i marts som planlagt. Men vi er glade for allerede at have en ny dato på plads, siger han.