Lyt til artiklen:

Jongshøj Maskiner er ny forhandler af Timan

00:00
Hastighed: ???x
01:09

Timans produkter vil fremover være at finde i sortimentet hos Jongshøj Maskiner ved Slagelse.

Jongshøj Maskiner ved Slagelse udvider sit sortiment, idet man har indgået en aftale med Timan, der producerer og sælger blandt andet buskryddere og redskabsbærere til hele Europa og dele af Asien.

- Timan har i over 15 år designet og udviklet banebrydende maskiner, som mere og mere bryder igennem på den helt store internationale scene, og i dag har de forhandlere i mere end 20 lande verden over, skriver Jongshøj Maskiner i en pressemeddelelse.

rich-media-1
Timans redskabsbærer af modellen 3400, bliver nu en del af sortimentet hos Jongshøj Maskiner. Pressefoto.

Hos den vestsjællandske maskinhandler er man godt tilfredse med at udvide sortimentet med Timans produkter, fordi de skiller sig væsentlig ud fra butikkens nuværende produkter, der tæller have- park- og skovmaskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er et helt nyt lag af kunder, som Jongshøj kan nå ud til med denne udvidelse. Som ny forhandler af Timan rykker Jongshøj Maskiner helt frem i industribranchen i Slagelse og på Vestsjælland, lyder det i pressemeddelelsen.

Udover aftalen har man hos Jongshøj Maskiner også sikret sig erfarne kræfter i form af Thomas Jensen, der tidligere har samarbejdet med Timan og derfor kender deres produkter indgående.