sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Ny kæledyr? Sådan tager du dig godt af det

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Der er en masse glæde, som følger med at få et nyt kæledyr. Dog er der samtidigt en masse ansvar, som følger med

Hvis du således har fået et nyt kæledyr, kan du læse med i disse gode råd til at tage dig godt af det.

Giv det dyrefoder af høj kvalitet

Vi har brug for næring, og det har vores kæledyr også. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe dyrefoder til dit kæledyr.

Du kan finde dyrefoder mange steder. Du kan for eksempel besøge en dyrebutik for at købe det rette foder. Du kan også nemt bestille foder online. Så kan du få leveret store mængder foder lige til hoveddøren.

Det er dog vigtigt, at du giver kæledyret foder af høj kvalitet. Det kan være foder med de rette vitaminer og mineraler, som dit dyr har brug for.

Fokus på hygiejne

Hygiejne er ikke kun noget, som mennesker går op i. Det er nemlig vigtigt, at du sørger for, at hygiejnen er i top for dit kæledyr, så det kan leve under de rette forhold. Hvis dit kæledyr for eksempel bor i et bur, så kan du sørge for at vaske det regelmæssigt.

Ikke for meget alene-tid

Det kan sagtens være, at du har en meget travl hverdag, hvorved du ikke kan bruge al din tid på at være sammen med dit nye kæledyr. Dog bør du sørge for, at dit kæledyr ikke er alene i alt for lang tid.

Hvis du for eksempel skal på ferie eller på en virksomhedstur, så kan du eventuelt bede din nabo, ven eller familiemedlem om at passe på dit kæledyr.

Giv det frisk luft regelmæssigt

Du kan også sørge for at give dit kæledyr frisk luft regelmæssigt. Det kan du for eksempel gøre på dine daglige gåture, så I begge får noget ud af det.