Det første spadestik til et nyt, topmoderne træningsanlæg i Ikast bliver snart taget, skriver FC Midtjylland.

Denne sommer løftede FC Midtjylland sløret for klubbens "Vision 2025." Man vil blandt andet investere i tilblivelsen af et nyt træningsanlæg i Ikast, som skal være til glæde for både klubbens professionelle spillere men også for alle andre, og arbejdet går snart i gang, skriver fodboldklubben på sin hjemmeside.

Ikast Complete, som stedet kommer til at hedde, har Idrætsskolerne Ikast og FC Midtjylland som hovedinvestorer og skal huse FC Midtjyllands førsteholdstrup og klubbens akademi men også Guldminen, der er en idrætsfriskole, som blandt de to investorer står bag.

Målet er at anlægge en "unik idrætsforlystelse, der kommer til at åbne for omverdenen, som et sted for træning, leg og læring," skriver FC Midtjylland. Projektet kommer til at koste 200 millioner kroner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Området bliver på størrelse med fem fodboldbaner, og der anlægges desuden et kunstigt "bjerg" på anlægget. Derudover bliver der anledning til at dyrke alverdens idrætsgrene på faciliteterne, der kommer til at tælle springgrave, løbebaner, klatrevægge, beachvolleybaner og meget mere.

Ikast Complete opføres i området ved Stadome, Sportstar College Ikast-Brande og FC Midtjyllands træningsbaner på anlægget i Ikast. Faciliteterne vil være åbne hele året rundt.