Loxam opruster kraftigt i Jylland med opkøbet af JM Trykluft, der har ni afdelinger i hovedlandet.

Med opkøbet af JM Trykluft på sommerens første dag styrker Loxam forretningen gennem en bredere geografisk dækning og flere medarbejdere.

JM Trykluft er en stærk udlejningsspiller i det jyske, som har eksisteret siden 1970'erne. Virksomheden har i dag ni afdelinger i hele Jylland med hovedkvarter i Aarhus og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

Det betyder, at Loxam nu har 37 afdelinger fordelt over hele Danmark og beskæftiger 330 medarbejdere. Antallet af maskiner ryger op på samlet cirka 23.000 enheder.

rich-media-1
Fra venstre: Gerard Deprez, President Loxam Group, Christian Samuelsen, JM Lufttryk, Carsten Hoeck, administrerende Loxam Danmark, Peter Madsen, JM Lufttryk, og Frederik Studier, JM Lufttryk. Pressefoto.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Loxam og JM Trykluft er et perfekt match. Vi deler de samme værdier, som betyder stort fokus på kundeservice og medarbejdertilfredshed. Jeg har stor respekt for de gode resultater som JM Trykluft har opnået, siger administrerende direktør Carsten Hoeck i Loxam.

Det er Christian Kannegaard Samuelsen og Frederik Studier, der har stået for ledelsen af JM Trykluft.

Loxam blev med opkøbet i 2019 af Ramirent Europas største inden for materieludlejning. Opkøbet af JM Trykluft fortsætter dermed konsolideringen i det danske marked for udlejning af materiel.