Cub Cadet klar med ny Pro Zero-turn.

Cub Cadet præsenterer PRO Z9 183id, en ny model i serien PRO Zero-turn.

Det nye flagskib i PRO serien har ifølge producenten solide funktioner inden for ydeevne og holdbarhed: Den kommer med fuldsvejset professionelt klippebord, en 2-cylindret Kawasaki EFI-motor (elektronisk brændstofindsprøjtning) samt luftaffjedret sæde som giver en unik komfort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det gør modellen perfekt til kommuner, anlægsgartnere og andre professionelle bruger, som den rigtige løsning i udfordrende terræn med bakker og skråninger.

Verdensmester i skråninger og præcision

Takket være sine XXL tvillingehjul bagtil samt 4-hjulsstyring har den gode manøvrefærdigheder på skråninger med Synchro Steer teknologi, der styrer hastigheden på hvert baghjul, mens brugeren har fuld kontrol over forhjulene som kan dreje 90 grader. Derved er kørsel og styring perfekt kordineret for at sikre nøjagtig hastighed og rotationsretning i alle rat-styreudslag.

Bedste klippeydelse

Det kraftige klippebord har standard el-højde justering og kan nemt betjenes fra instrumentbordet ved blot et tryk på en kontakt.

rich-media-2
Cub Cadet præsenterer PRO Z9 183id. Pressefoto.

Med en klippebredde på 183 cm og 17 klippehøjde indstillinger kan klipperen indstilles til alle behov, hvor du både kan vælge sideudkast eller bioklipning - som begge er standard.

Power og brændstoføkonomi

Med den elektroniske brændstofindsprøjtning på den kraftfulde Kawasaki FX 1000 V EFI-motor lover producenten en brændstofbesparelse op til 25 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kawasaki FX 1000 V EFI-motoren giver denne zero-turn en hastighed på op til 19,5 km/t. Den store klippebredde kombineret med hastigheden betyder desuden stor klippekapacitet.

Garanteret holdbarhed

Udover den kraftige motor er denne zero-turn bygget af professionelle materialer i høj kvalitet som f.eks. det svejsede klippebord, støbejerns forbro og kraftige gearkasser.

Det luftaffjedrede sæde med armlæn, som kan tilpasses brugerens kropsvægt, reducerer vibrationer og ujævnheder betydeligt og sikrer en jævn kørsel gennem arbejdsdagen.

Den er også udstyret med ROPS-sikkerhedsbøjle og timetæller med serviceindikator, som giver sikkerhed både for chaufføren og maskinen.

Pro Z9 183id fås nu i foråret 2021 - og demomaskiner er allerede tilgængelig.