En tidligere medarbejder bliver igen en del af Maskiner A/S, når Maskingrossisten bliver overtaget af den danske Yanmar-importør og -forhandler fra midt januar.

Maskingrossisten.dk bliver opkøbt af Maskiner A/S, som overtager forretningen fra 15. januar. Dette er et led i Maskiner A/S' strategi, med fokus på vækst i salg og markedsandele, som via flere strategiske tiltag, effektueres fra 2021.

Dette betyder ligeledes at ejer af Maskingrossisten, Bjarne P. Nielsen, starter som sælger hos Maskiner A/S, hvor han skal stå for primært Midt- og Vestjylland. Den nye mand har for godt og vel 15 år siden været ansat i daværende Maskinhuset A/S, og stået for at drive deres tidligere afdeling i Vissenbjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Bjarne P. Nielsen har været selvstændig i omkring ni år.

Bjarne P. Nielsen har mere end 20 års erfaring i branchen, og han har et stort netværk af både kunder og leverandører. I 2012 startede han virksomheden Maskingrossisten, hvorfra han har solgt både nye og brugte maskiner, samt udstyr.

For kunderne hos Maskingrossistenn betyder det, at de fortsat kan handle med Bjarne P. Nielsen. Dette gælder naturligvis også at få serviceret og repareret maskiner igennem Maskiner A/S.