GreenTec trykkede på speederen, da Corona-krisen ramte. Vovemodet er blevet belønnet med Initiativprisen fra DI Trekantområdet.

Kriser kan få nogle virksomheder til at trække følehornene til sig, men hos GreenTec gjorde man det stik modsatte, da corona-krisen ramte.

Virksomheden traf en en række strategiske beslutninger og valgte at udbygge, optimere og holde kontakten til underleverandørerne i stedet for at lukke ned. Blandt andet blev der indgået aftaler med lokale underleverandører, der anvender robotsvejsning, hvilket både betyder en mere sikker leverandørkæde samt et billigere og mere ensartet resultat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med stor tro på fremtiden blev produktionen sat i et højere gear, samtidig med at nye digitale marketingstiltag bevidste sit værd. Det har medført, at efterspørgslen på maskiner til hegnsklipning og landskabspleje er vendt tilbage - endda på et endnu højere niveau.

- GreenTec er et rigtig godt eksempel på - og et forbillede for - mange af de små og mellemstore virksomheder, som vi har mange af her i Trekantsområdet. Det er imponerende, hvordan god ledelse og dygtige strategiske valg har skabt en stærkere virksomhed på trods af krisen. Det er vigtigt, fordi det i en svær tid skaber værdifulde arbejdspladser og gode eksportindtægter til landet, siger formand for DI Trekantsområdet, Carsten Kind, der overrakte prisen tirsdag 8. december.

Med DI Trekantsområdets Initiativpris 2020 er GreenTec blandt kandidaterne til at modtage DI´s nationale initiativpris, der uddeles på DI´s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i foråret 2021.