Stark øger sin tilstedeværelse i det centrale København med nyt shop-koncept på Østerbro, Frederiksberg og Amager.

Et byggemarked behøver ikke være en kæmpe forretning i et industrikvarter uden for byen. Det kan også være en mindre butik placeret lige dér, hvor mange mennesker bor og arbejder.

Det er idéen bag byggemarkedskæden Starks nye shop-koncept. I første omgang omfatter konceptet tre nye butikker, og der er flere på vej. De to første åbner i begyndelsen af december som et supplement til de 67 store og traditionelle byggemarkeder, som Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer råder over. I begyndelsen af det nye år følger en tredje Stark Shop.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores nye koncept er et naturligt svar på den urbanisering, der foregår i det centrale København i disse år. Byen fortættes med flere indbyggere, og så er der ikke længere plads til de helt store byggemarkeder. Ved at åbne mindre butikker, der passer ind i lokalmiljøet, kan vi fortsat være til stede, hvor mange af vores kunder bor og arbejder. De sparer tid og dermed penge, når de kan handle i en Stark Shop, der bogstaveligt talt ligger lige rundt om hjørnet, siger kommerciel direktør i Stark Poul Willadsen.

Som et jysk parcelhus

Hver Stark Shop får en størrelse på cirka 200 kvadratmeter, svarende godt og vel til bundpladen i et nybygget jysk parcelhus. Sortimentet kommer til at indeholde alt fra søm og skruer til maling og værktøj. '

Gennem bestilling i butikken eller online på stark.dk, giver en Stark Shop samtidig kunderne adgang til alle varer og byggematerialer.

Derudover yder de mindre butikker naturligvis rådgivning samt fungerer med udlejning af hånd- og elværktøj. Bestilte varer leveres både hurtigt og direkte til kunden eller byggepladsen - eller afhentes i butikken.- På den måde vil især professionelle håndværkere opleve den lokale Stark Shop som en afhenterforretning - bare uden drive-in. Håndværkerne i København vil også opleve, at de aldrig er mere end få minutter fra den nærmeste Stark, forklarer regionsdirektør i København Lasse Frederiksen.I første omgang åbner der to Stark Shop's. På Falkoner Allé 75 på Frederiksberg og på Amagerbrogade 73 på Amager. I begyndelsen af det nye år følger den tredje Stark Shop på Øster Farimagsgade 23 på Østerbro.