Briggs & Stratton har igen uddelt titlen som årets Ferris distributør. Den tilfaldt igen Maskinhandler Indkøbsringen (MI), der har fået titlen 14 ud af 16 gange.

I 2003 fik MI importen af Ferris Zero Turn klipperne og har siden da masser af Ferris i både Danmark og Sverige. Året efter fik MI første gang titlen som årets Ferris distributør, og siden har de fået den tildelt hvert eneste år - med undtagelse af 2009 og 2019.

Prisen uddeles ud fra flere fastlagte kriterier såsom markedsandel, forhandlertæthed, synlighed hos forhandler, måden at præsentere og promovere samt proaktiv demo-politik. Ferris har 18 europæiske distributører, som er til stede i 22 lande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som distributør er MI en institution i Danmark og Sverige og kan sætte deres lid til et langt og tæt forhold med lige så mange leverandører som videreforhandlere. Sammen med salgsfremmende support og villigheden til at give mange demonstrationer giver dette en solid base til at fortsætte væksten på markedet, siger salgsmanager hos Ferris Commercial Products gennem ni år Gerd- Jan Driessen har været.

Demokørsler i stor stil

Igennem de sidste 16 år har MI kørt masser af demonstrationer i både Danmark og Sverige. Salgskonsulent hos MI, Jens Elkrog fortæller:

- Vi medbringer gerne trailerne fulde af maskiner med forskellige klippebredder og motortyper. Kunderne kan ud fra vores vejledning prøve de forskellige modeller, så vi sammen kan finde den rigtige maskine, der passer deres behov.