Massey Ferguson kan med den nye 1700-serie af kompakt-traktorer tilbyde knap 70 hestekræfter i kompakte mål.

Med 67 hestekræfter, 200 newtonmeter og en liftkapacitet på 1600 kg er der blevet noget mere effekt at hente i Massey Fergusons 1700-serie kompakt-traktor. Serien har fået tilføjet et M efter serienumrene, og med et nyt Massey Ferguson-look er der sket flere ændringer i den nye 1700-serie.

Serien strækker sig over seks forskellige modeller, hvor effekten begynder ved 35 hestekræfter og topper ved 67 hestekræfter. Der er både tale om tre og firecylindret motorer, som alle overholder de nyeste emissionskrav, 'Stage V'.

'Stage V'-kravene sikres ved, at al efterbehandling af udstødningsgassen sker i én katalysator, som er placeret under motorhjelmen.

Firehjulstræk er standard, og der kan vælges mellem kabine eller styrtbøjle. Vælges kabinen fortæller Massey Ferguson at aircondition er standard, og lydniveauet forventes at ligge på 76 dB(A). Kabinen er desuden udstyret med mobil-telefonholder, to 12 volt ladestik og radio.

rich-media-1
Vælges kabinen på 1700M-serien er der som standard både aircondition, radio og ladestik samt mobil-holdere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Forskellige transmission-valg

Transmission er hydrostatisk og topfarten ligger på 34 kilometer i timen. Retningen på traktoren bestemmes med én pedal og vendegear ved rattet.

Liften løfter 1600 kg på de store modeller, og hydraulikkapaciteten på de mindste modeller yder 41,5 liter i minuttet og op til 48 liter i minuttet på de største i serien.

På de to topmodeller med 54 og 67 hestekræfter, ligger der en 12x12 mekanisk transmission under førersædet, med fire gear i tre grupper. Her er der også vendegear til venstre for rattet.

rich-media-2
1700 M-serien fra Massey Ferguson produceres i Japan.