Den batteridrevne busktrimmer HSA 26 egner sig især til at klippe og trimme hække og prydtræer.

Med HSA 26 får brugeren et let, kompakt og praktisk haveredskab til klipning og trimning af prydtræer og hække. Den medfølgende buskkniv med de dråbeformede knive opfanger grene og skærer på begge sider. Sådan hedder det i en pressemeddelelse fra Stihl.

- HSA 26 kan bruges til at skabe såvel dekorativt formede hække og buske som klare, rene linjer og veltrimmede græskanter. Det er et premiumprodukt i 10,8 volt-klassen, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen leveres ud over buskkniv også med en græskniv til trimning af græskanter. Knivene skiftes nemt uden brug af værktøj.

Redskabet har gummibeklædte greb og ligger desuden godt og stabilt i hænderne takket være den ergonomiske og velafbalancerede udformning. Maskinen drives af et 10,8 V-batteri med en effekt på 28 Wh, og den tydelige indikator holder styr på batterikapaciteten.

- Det er den perfekte maskine til vedligeholdelsesarbejde i haver og på andre mindre grønne arealer. Anvendelsesområderne er mange, driftstiden er lang, og støjniveauet er lavt. Jeg er overbevist om, at mange kommer til at få stor glæde af denne maskine, siger Henrik Tångberg.

Busktrimmeren HSA 26 indgår i samme batterisystem, AS-systemet, som batterihåndsaven GTA 26, der blev lanceret tidligere dette forår. Begge maskiner kan med fordel bruges med samme batteri og oplader. Busktrimmeren vejer kun 0,9 kg inkl. batteri og leveres i en praktisk opbevaringstaske, som gør den nemmere at transportere eller hænge op på væggen.

HSA 26 er tilgængelig som et komplet sæt med batteri og oplader eller som separat maskine.