Siden 1920 har landskabsarkitekternes talerør sat fokus på landskabsarkitektur, havekunst og urbanisme. Den 20. februar fejres jubilæet med en reception.

Gennem 100 år har landskabsarkitekter, akademikere, journalister og andre fagpersoner skrevet tusindvis af artikler om landskabsarkitektur i tidsskriftet Landskab.

Der er sket meget inden for landskabsfaget, siden første udgave af Landskab så dagens lys under navnet Havekunst, og de aktuelle klimamæssige og sociale udfordringer betyder, at landskabsfaget står stærkere end nogensinde før.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Til Landskabs 100-års jubilæumsreception løfter redaktør Christina Capetillo sløret for Landskabs nye layout. Foto: Søren Svendsen.

100-års jubilæet fejres med en reception torsdag d. 20. februar, hvor redaktør Christina Capetillo, sløret for Landskabs nye layout.

- Det nye Landskab peger ind i de næste dekader og markerer den centrale position, som landskabsarkitekturen har opnået. Min vision for Landskab er, at det fortsat skal afspejle den store tidshorisont i landskabsfaget - lade arkaiske haver møde samtidslandskabet - og være et forum, hvor vi i fællesskab kan diskutere fremtidens udfordringer og muligheder, fortæller Christina Capetillo.