Svenningsens Maskinforretning A/S og Reesink Turfcare DK A/S indgår nyt samarbejde, hvor en bestemt traktor er i centrum.

Svenningsens Maskinforretning A/S har længe været på udkig efter en stærk samarbejdspartner til at servicere golfbanerne.

Samtidig har Reesink Turfcare DK, der lever af professionel græspleje, ledt efter nye muskler til at supplere deres mange andre brands. Det var derfor en lykkelig forening, da man kunne melde ud, at man har fundet sammen om det japanske mærke Kubota. Svenningsens Maskinforretning har lukket Reesink Turfcare ind i maskinrummet og lader dem fremover forhandle klassiskeren, som en del af deres samlede produkt-program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner til golfmarkedet i Danmark, som matcher Kubota med et produktsortiment af høj kvalitet og en stærk organisation bag. Reesink er førende inden for deres felt, med deres daglige gang på golfbanen. I udlandet er Kubota allerede et utrolig populært brand på golfbanerne, og det glæder jeg mig til at kunne tilbyde danske golfbaner med det nye samarbejde, fortæller Lars Rævsager, Marketing & Produktmanager fra Svenningsens Maskinforretning.

Vi kender vores kunder og golfmarkedet indgående, og de kender os. Derfor er det et smaddergodt match.

Administrerende direktør Carsten Brandt

Reesink Turfcare

Konsolidering uden for banen

Hos Reesink Turfcare skal samarbejdet være med til at gøre det lettere for kunder at handle kvalitet ved én leverandør.

- Det samarbejde, vi sætter i søen nu med Svenningsens, er et ekstra ben for vores virksomhed. Kubota er et produkt af en meget høj kvalitet, der matcher vores krav til et givent produkt i vores sortiment. Vi kender vores kunder og golfmarkedet indgående, og de kender os. Derfor er det et smaddergodt match, at vi nu gør det lettere for kunder at handle topbrands ved én leverandør, siger Carsten Brandt, administrerende direktør hos Reesink Turfcare.

Tidligere har Reesink og Svenningsens Maskinforretning været konkurrenter i den forstand, at begge har forhandlet maskiner til golfsegmentet. Det er dog fortid med den nye samarbejdsaftale blandt de to virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er to stærke virksomheder, der forstår markedet gennem vores mange års erfaring. Jeg håber, det her er starten på et tæt og godt samarbejde i fremtiden, fortæller Carsten Brandt.