Massey Fergusons 3700-serie udvides med tre AL-modeller, der er bredere i chassis og kabine.

Massey Fergusons 3700-serie udvides nu med tre varianter, der skal give traktorserien en endnu bredere appel. Den eksisterende serie fra 2017 indeholder i forvejen fem 3700-modeller af forskellige ydre dimensioner betegnet med V, S, F, GE og WF.

Disse er rettet mod brug i blandt andet vingårde og plantager. Med valg mellem forskellige højder og bredder kan man anskaffe sig netop den model, der bedst passer til arbejdsforholdene ude mellem rækkerne. Den bredeste variant kan også anvendes til allround-opgaver på bedriften.

rich-media-1
Joysticket indeholder blandt andet vendegearet og en gruppe, hvor der kan geares op og ned i fire trin. Foto: Jess Ulrik Verge.

Med de tre nye varianter i serien skruer MF nu lidt mere op for alsidigheden. De nye medlemmer får tilnavnet AL, der står for 'Alpine'.

AL-versionernes chassis er bredere, hvilket øger stabiliteten og gør det muligt at anvende 30-tommer dæk for at mindske marktrykket.

Indenfor er kabinen øget med 20 cm i bredden.

Mere standardudstyr

Massey Ferguson fremhæver i øvrigt, at versionerne også har mere standardudstyr og flere muligheder for at konfigurere traktoren til kundens specifikke behov.

rich-media-2
Bagfra er der adgang til hydraulikudtag og ved siden af værktøjskassen på bagskærmen er der et skifte til fra- og tilkobling af redskabet. Foto: Jess Ulrik Verge.

Alle tre versioner drives frem af en 3,4-liters motor med 4 cylindre. Motorerne fås i effektudgaver på 75, 85 og 95 HK, ligesom de opfylder emissionskravene i "Stage 3B" og kører uden AdBlue.

Traktorens udvendige standardhøjde er 2,53 meter, men ligesom med de forrige generationer kan man få en udgave med lavere gulv i kabinen, så højden reduceres til 2,44 meter.