Årets Langesømesse blev afviklet med pænt besøgstal og indslag af to danmarksmesterskaber.

For Liva Olsen blev årets Langesømesse lidt af en triumf. Trods vanskeligheder med kædesavens sværd lykkedes det den unge arboristelev at overhale tre mandlige medkombattanter i disciplinen skovning under DM i Skills.

Liva Olsen dystede sammen med seks andre arborist-studerende om at komme hurtigst gennem en bane, hvor der skulle afgrenes, skæres og fældes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
DM-holdet i skovning bestod af Ebbe Mikkelsen, Andreas Jensen, Oliver Iversen, Ricky Nielsen, Laurits Brinkmann, Marcus Christiansen og Liva Olsen. Foto: Jess Ulrik Verge.

Vinderen af konkurrencen blev Marcus Christiansen, der gennemførte på 170 sekunder.

På den anden af messens konkurrencebaner blev der afviklet DM i udkørsel, og her gik sejren ikke så overraskende til Kenneth Birch Vinderslev, som dermed har vundet denne konkurrence i alt 8 gange. Han vandt i tiden 8.19 efterfulgt af Morten T. Jørgensen (9.09) og Josef Karlsson (11.40).

Langesømessen blev i øvrigt afviklet i et lidt lunefuldt sensommervej med småregn og et par kig til solen i ny og næ.

I alt 119 udstillere deltog under de smukke bøgekroner ved Langesø Slot. Blandt disse var seks udstillere i det nye Skov- og Teknikspor.

Se med senere, når vi bringer videoer fra de to konkurrencer.

rich-media-4
DM i udkørsel blev vundet af Kenneth Vinderslev, der her flankeres af Morten T. Jørgensen og Josef Karlsson på 2.- og 3.-pladsen. Foto: Jess Ulrik Verge.