sonsoreret-indhold

Ved strategisk at anvende en container, når det er nødvendigt, kan du gøre din virksomhed mere effektiv - og det giver i sidste ende mere overskud til dig.

Hvis det kun er i perioder, du har brug for den ekstra plads, kan det være aktuelt at undersøge leje af container fremfor at købe.

Uanset om du er skovarbejder, håndværker eller entreprenør, vil det øjensynligt fra tid til anden være nødvendigt med ekstra opbevaringsplads.

Samtidig er det helt essentielt, at du formår at sikre både værktøj og materialer fra ubudne gæster. Her er løsningen en container og en sikker containerlås. Hvert år stjæles der nemlig for flere millioner kroner fra byggepladser.

Derfor er en container den sikre løsning til dig, der gerne vil sørge for at undgå tyverier fra byggepladsen.

Læs med her, hvor du får 3 idéer til brug af container, der kan effektivisere din virksomhed - og sikre dig fra unødigt tab af både materialer og maskiner.

1. Til opbevaring af materialer og produkter

Du kan leje en materialecontainer, når du har brug for ekstra plads til opbevaring af materialer eller handelsvarer. Her kan det være særligt relevant at leje, da der måske kun er tale om en periode, hvor der er mere presset end normalt.

Ved at leje en container slipper du for lagerproblemer og unødig tid brugt på at få det hele til at gå op logistisk. Det kan være særligt relevant for dig, der har brug for et sæsonlager, skal bygge om eller udvide.

2. Til opbevaring af maskiner og værktøj

Skal dit firma stå for en større eller længerevarende opgave, kan det ligeledes være aktuelt at leje en container til opbevaring af de maskiner, materialer og værktøjer, opgaven kræver. På den måde skal du ikke tænke på fragt eller anden praktisk opbevaring, og du har det hele ved hånden - så at sige.

Det kan spare dine ansatte for tid og besvær. På den måde skal det ikke køres frem og tilbage hver dag, og arbejdet kan i stedet begyndes fra morgenstunden. Virksomheden fremstår mere organiseret over for kunder, og du nedsætter i samme ombæring risikoen for byggepladstyveri.

3. Til opbevaring af materialer, der ikke tåler fugt

Ikke alle materialer tåler fugt, og skal du opbevare sådanne, ender du hurtigt i et logistisk helvede. Her kan det være en oplagt løsning at leje en isoleret container, når du har brug for en midlertidig opbevaringsløsning.

Ved at opbevare materialerne i en isoleret container sikres materialerne eller produkterne mod fugt og kondens som resultat af skift i temperatur.

En isoleret container kan bruges til alt fra opbevaring af byggemateriel, maskiner og andet følsomt udstyr, der ikke tåler fugt.

Leje eller købe?

Skal du bruge containere til et større byggeprojekt, som strækker sig over en længere periode, vil det i de fleste tilfælde være mere fordelagtigt for dig at købe.

Hvis du derimod driver en mindre virksomhed, der ofte skifter byggeplads, kan det være en mere økonomisk og praktisk løsning for dig at leje.

Vidste du?

At BOXIT's containere også kan bruges til erhvervsflytning? På den måde behøver I ikke at sætte hele arbejdspladsen på pause - I står nemlig selv for nedpakningen, som I kan planlægge efter jeres skema - og så overlader I selve flytningen til BOXIT.