Vi kommer for at vinde. Sådan lyder det fra Peter Levin, der repræsenterer de danske anlægsgartnerelever til en stor konkurrence i Budapest senere på måneden.

BEDER: Der er ikke nogen, der øver sig for at være dårligst til noget. Det gælder også for Peter Levin, der sammen med sin makker Jesper Frederiksen skal repræsentere Danmark til EuroSkills i Budapest senere i september.

Begge har gået på anlægsgartneruddannelsen på Jordbrugets Uddannelsescenter i Beder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Makkerparret kvalificerede sig til EuroSkills, da de tidligere på året vandt DM i Skills, som er en konkurrence i, hvem den bedste håndværkerelev er.

I Herning fik anlægsgartnerne til opgave at anlægge en lille have. Til europamesterskaberne ved de endnu ikke, hvad opgaven kommer til at lyde på, men der er allerede nu et element, som de danske elever ikke har så meget erfaring med.

- Vi ved ikke helt, hvad vi får af opgaver endnu. Vi har fået nogle materialelister, og vi ved at der kommer til at være noget belægningsarbejde med, og så skal vi også bygge en lille bro af træ, siger Peter Levin.

Konkurrencen bliver afholdt i Budapest fra den 26. - 28. september. Du kan følge med i konkurrencen på Grøn Tekniks hjemmeside og facebookside - vi er med hele vejen.