Forventningerne blev opfyldt hos de mange stande.

MIDDELFART: Onsdag slog Maskiner Under Broen for anden gang dørene op. 109 udstillere havde sat deres stand op nær vandet og den gamle Lillebæltsbro.

Det er en tredjedel flere udstillere, end der var for to år siden, og pladsen var fyldt med flag og maskiner i alle regnbuens farver. Alt fra fejemaskiner til flishuggere var der blevet plads til, og så havde en enkelt stand med massagestole også fundet vej. Selv den bedste kan få brug for et hvil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udstillerne var generelt godt tilfredse med dagen, og forventningerne blev opfyldt.

- Hvis vi sammenligner med messen i 2016, har vi allerede talt med lige så mange i dag bare. Det er helt klart bedre end sidste gang, siger Kim Baagø, der er indehaver af Kiba Parkmaskiner.

Tom Pedersen, der er chef for D-CM, følger trop.

- Det har været en god dag. Folk har virket interesserede. Nu er det første gang, jeg er med, men alt i alt har det været okay, siger Tom Pedersen.

Golfudstillerne deltog for første gang

I år havde Danish Greenkeeper Association lagt deres DGA Demo-dag på messen, og det betød, at greenekeeperne og groundsmenene havde et grønt hjørne af pladsen, som var målrettet dem. Også her var der overordnet set tilfredshed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mine forventninger er generelt sat rimelig lavt, når det kommer til messer. Men i forhold til mine forventninger har det dog været godt i dag. Det er ikke altid et spørgsmål om, hvor mange der kommer, men mere et spørgsmål om hvem man taler med. Forventningerne er blevet opfyldt, siger Kasper Birlie, der er salgskonsulent hos DH Tools.

Progræs var naturligvis også på messen, og her var ejer Niels-Peter Jensen optimistisk omkring dagen, selvom han savnede nogle besøgstal.

- Jeg synes, dagen i dag har været fornuftig, da vores golfkunder har været her. Jeg har ikke set nogle besøgstal, men det er tyndet godt ud over middag. Men der har været det antal mennesker, som jeg havde forventet. Vi har ikke set så mange nye, potentielle kunder. Det kan være på grund af os, og ellers er det fordi, de ikke har været her. Det ved jeg ikke noget om, siger han.

Intet messe uden kaos

Generelt var førstedagen velarrangeret. De besøgende trissede rundt, og i løbet af få timer havde de udforsket hele pladsen. Fra 11 til 14 var der godt med mennesker. Derefter ebbede det lidt ud, og ved førstedagens ende klokken 17 havde flere af standene åbnet op for deres første fyraftens-Albani. Man er vel på Fyn.

Og de relativt mange besøgende skabte kaos i madteltet omkring frokost. Teltet lignede noget, man før havde set ved en vestjysk byfest og indeholdt muligheden for at bestille dagens ret, en sandwich eller en pølse med brød.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I hvert fald lige indtil cirka klokken 13.10. Der løb arrangørerne tør for sandwich.