Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Container som slusesystem ved nordfynske plejehjem

25. mar. 2020 | Indrykket af Boxit

Når de nordfynske plejecentre får leveret varer, foregår det i et slusesystem hvor en stålcontainer fra BOXIT anvendt.

Del artiklen:

Leverandørerne kan aflevere varerne i læ for vejret og uden direkte kontakt til personalet på plejecentrene. Efterfølgende ringer de til plejepersonalet, som nu kan afhent varerne fra containeren. Dermed mindskes smitterisikoen, så de ansatte og beboerne på plejehjemmet beskyttes bedst muligt.

Judith Poulsen der er chef for Sunhed og Rehabilitering i Nordfyns Kommune udtaler til fyens.dk at det er en lavpraktisk måde at forebygge smitte med coronavirussen på plejecentrene. ”Selvom vores leverandører har styr på deres hygiejne, udgør aflevering af varer en smittetrisiko. Derfor er slusen en god løsning.”

Det er blandet andet vasketøj, kørestole, post, lifte og lignende der afleveres i containerne ved de nordfynske plejecentre.

Læs også

Sikre og specialbyggede containere


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame