Nyt om navne

Niels Hansen

Niels Hansen

Distrikschef, Pon Equipment A/S

21.06 2017

Niels Hansen har været indsat i Pon Equipment A/S i 14 år. Først som servicekonsulent, men har nu overtaget stillingen som distriktschef for Fyn og Sydjylland efter Niels Kromann. Niels Hansen kan træffes på Niels Kromanns gamle nr. 20 95 38 33


Claus Bernd Høgdal

Claus Bernd Høgdal

Salgsdirektør, Alfix A/S

21.06 2017

Claus Bernd Høgdal er ansat som salgsdirektør i Alfix A/S. Han har mange års erfaring fra både danske og nordiske byggebrancher. Senest kommer Claus fra en stilling som salgschef for Novopan Træindustri, og han er cand.merc fra Handelshøjskolen i Århus.


Kris Houmann

Kris Houmann

Projektchef, Dansk Boligbyg A/S

21.06 2017

Kris Houmann er ansat som projektchef i Hobro-afdelingen hos Dansk Boligbyg A/S. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.


Erik Østergaard Larsen

Erik Østergaard Larsen

Projektleder, Dansk Boligbyg A/S

21.06 2017

Erik Østergaard Larsen er ansat som projektleder i Hobro-afdelingen hos Dansk Boligbyg A/S. Han har tidligere drevet et byggemarked/tømmerhandel, maskinsnedkeri og tømrer/snedkerfirma. Han er uddannet tømrer, hvor han både har arbejdet i USA, London og Norge.


Jørgen Ebdrup

Jørgen Ebdrup

Projektleder, Dansk Boligbyg A/S

21.06 2017

Jørgen Ebdrup er ansat som projektleder i Hobro-afdelingen hos Dansk Boligbyg A/S. Her kommer han bl.a. til at arbejde med et seniorbofællesskab for OK Fonden. Jørgen er uddannet tømrer, hvor han har arbejdet i Grønland, og han har desuden arbejdet som byggeleder i tre forskellige entreprenørvirksomheder.


Katja Lamborg

Katja Lamborg

Plæneproduktchef , DLF

21.06 2017

Katja Lamborg er ansat som plæneproduktchef i DLF. Her får hun både ansvar for den private og professionelle plænesektor. Katja har tidligere arbejdet med landbrugs- og plæneprodukter hos bl.a. AGCO Danmark, Danish Agro og BioNutria. Hun er uddannet agronom fra Københavns Universitet.


Peter Voigt Albertsen

Peter Voigt Albertsen

Holdleder, Gaihede A/S

21.06 2017

Peter Voigt Albertsen er ansat som holdleder i Gaihede A/S. Her bliver hans rolle både at være den tekniske og procesmæssige rådgiver og coach. Senest kommer Peter fra en stilling som områdechef for Byggeri og Anlæg Øst hos Barslev Rådgivende Ingeniører. Han er uddannet arkitekt.


Tina Vogelius

Tina Vogelius

Projektkoordinator, Gaihede A/S

21.06 2017

Tina Vogelius er ansat som projektkoordinator hos Gaihede A/S. Her skal hun bidrage med service og support til rådgivere, som står i spidsen for de forskellige renoveringsopgaver. Tina har tidligere været ansat som sekretær og marketingskoordinator hos henholdsvis Kristeligt Dagblad og Roskilde Mediecenter. Tina er uddannet indenfor markedsføring.


Torben Brix

Torben Brix

Projektdirektør , Eurodan-huse A/S

12.06 2017

Torben Brix er ansat i en nyoprettet stilling som projektdirektør i eurodan-huse. Her får han ansvar for at opbygge en ny afdeling, som har fokus på udvikling og salg af projekter med række-klyngehuse i hele Danmark. Senest kommer han fra en stilling som regional salgschef i Gråkjær Industribyg. Torben er uddannet tømrer og bygningsingeniør.


Maskiner på auktion