Batteri-buskrydder giver benzin baghjul
Buskrydderen 536 LiR er en kraftfuld maskine på batteri, der ifølge Husqvarna selv er fuldt på højde med benzinudgaverne.

Batteri-buskrydder giver benzin baghjul

23.04.13 | 11:04 -tja

I udviklingen af Husqvarnas nye buskrydder 536 LiR er der taget særligt hensyn til, at maskinen skal kunne bruges dagligt af professionelle:

- En buskrydder anvendes relativt tæt til kroppen, hvilket fører til et noget forurenet arbejdsmiljø for brugeren. Indtil nu. Husqvarnas nye buskrydder er et sundere valg uden emissioner. Dertil er vibrationerne minimeret, og så er buskrydderen meget støjsvag og dermed skånsom for ørerne. Støjsvagheden gør det også muligt at bruge buskrydderen for eksempel uden for en skole, et bibliotek eller plejehjem inden for almindelig arbejdstid, fortæller adm. direktør for Husqvarna Danmark, Jakob B. Hansen.

Buskrydder 536 LiR har 2-vejs rotation og er udstyret med en børsteløs letvægtsmotor, der øger effektiviteten. Denne teknologi giver også en længere, kontinuerlig drift og et yderst højt drejningsmoment. Og så slides produktet markant mindre med deraf lang levetid

536 LiR er en del af Husqvarnas helt nye batteriserie til private og professionelle. Generelt for hele batteriserien har målet været at udvikle maskiner, der modsvarer tilsvarende benzindrevede maskiner i ydeevne:

- Husqvarnas batteriserie giver "Petrol performance - without the petrol" så at sige. Det har været vigtigt for os at udvikle nogle produkter, der lever op til de høje krav fra gartnere, anlægsgartnere og entreprenører. De bruger maskinerne dagligt og har brug for trofaste redskaber, der skåner dem i arbejdet og har lang levetid, fortæller Jakob B. Hansen.Skriv en kommentar til artiklen


Debatten på Grønteknik er fri, men hold venligst en sober tone og undlad personangreb. Gå efter bolden - ikke efter manden. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes af redaktionen.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email

flere billeder

Buskrydderen 536 LiR er en kraftfuld maskine på batteri, der ifølge Husqvarna selv er fuldt på højde med benzinudgaverne.

relaterede artikler

Grønteknik
Den store bjørn fra Yamaha hæver standarden

Den store bjørn fra Yamaha hæver standarden

19.12.14 | 10:19 700 EPS WTHC er den nye modelbetegnelse for topmodellen i Yamahas Grizzly-serie af ATV'er. WTHC står for Wide Tread High Compression, hvilket betyder, at maskinen har fået en større sporvidde og en højere kompression i motoren. Men ifølge Yamaha er det kun en lille del af de forbedringer,...