Holms Industri AB indleder et samarbejde med Østli Attachments, der skal stå for importen af hele Holms redskabssortiment i Danmark, Grønland og Færøerne.

Holms Industri er et familieejet firma i Motala, Sverige, som leverer feje- og snerydnings redskaber til entreprenører. Fremover vil det være Østli Attachments, der skal stå for importen af Holms redskaber i Danmark, Grønland og Færøerne.

Det skriver Holms Industri i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Samarbejdet med Lars Østli er præcis det, vi tror, vores forhandlere vil have. Hurtigere leveringer, relevante lagermaskiner og en kontaktperson, som kender det danske marked og taler dansk. Lars er meget driftig og har stor viden indenfor udstyr til entreprenørmaskiner, siger Carl Gindahl, direktør i Holms Industri AB

Østli Attachments blev startet af Lars Østli i 2006 og var et resultat af erfaring fra salg og service af entreprenørmaskiner hos Volvo Construction Equipment. Redskaber fra Holms har været med siden starten.

- Da Holms spurgte mig, var det en selvfølge for mig at sige ja, da jeg har arbejdet længe med redskaber fra Holms. Skridtet til nu at kunne lagerføre Holms produkter i Danmark var en nem beslutning. Det her er den helt rigtige måde at samarbejde på siger Lars Østli.

Samarbejdet mellem Holms Industri AB og Østli Attachments starter omgående.