Wacker Neuson har udvidet sin zero emission-serie med den batteridrevne, fremadkørende pladevibrator AP1850e.

Wacker Neusons zero emission-serie med det grønne "e" står for nul emission. Nu udvides serien med et nyt produkt, den batteridrevne, fremadkørende pladevibrator AP1850e.

Ud over komprimering af jord, asfalt og belægningssten letter den arbejdet indendørs og i områder, der ikke tåler voldsom emission, i udgravninger og ved bygningsarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den batteridrevne pladevibrator er også velegnet til brug i vandbeskyttelsesområder, hvor der ikke må anvendes forbrændingsmotor.

Det skriver Wacker Neuson i en pressemeddelelse.

- Med den nye zero emission-plade øger vi tydeligt rentabiliteten for vores kunder, for de kan bruge et og samme batteri til Wacker Neusons pladevibrator og stamper. siger Stefan Pfetsch, adm. direktør for Wacker Neuson Produktion GmbH & Co.KG.

Ifølge Wacker Neuson er den batteridrevne pladevibrator billigere at køre med. Sammenlignet med konventionelle modeller, er der ingen typiske vedligeholdelsesarbejder ved den batteridrevne pladevibrator. Også energiudgifterne er lavere, op til 70 procent.

Pladevibratoren AP1850e er den eneste fremadkørende vibrationsplade på markedet uden kilerem, da motoren er monteret direkte på bundpladen.